Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предлагам първо да си купим по една 159, пък чак след това да обсъждаме наследника, кво ще кажете, а?
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Попаднах на нови скици на Джулията. Надявам се, че не повтарям някой съществуващ пост във форума. Какво ще кажете?
      http://www.youtube.com/watch?v=qdcF7_VtoYU
      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
      sigpic

Comment

• Здравейте
        Готина е колата,ама честно не вярвам това да влезе в серийно
        Жалко,но факт.

Comment

• Темата е от началото на тази година и относно за заместник на 159 , но годината изтича, и единственото което се изясни по въпроса е, че скоро заместник няма да има......
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Темата е от началото на тази година и относно за заместник на 159 , но годината изтича, и единственото което се изясни по въпроса е, че скоро заместник няма да има......
            Имам чувството, че мениджърите в Алфа са мърди или олигофрени. Или някой иска да съсипе и това, което е останало...
            Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
              Имам чувството, че мениджърите в Алфа са мърди или олигофрени. Или някой иска да съсипе и това, което е останало...
              Батка, в съседната тема се избихме по тоя въпрос, и ми качват, че аз съм олигофрен, че имам същото като твоето мнение.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Giulia - наследникът на Alfa 159.
                Alfa Romeo ще замени застаряващата 159-ка с новата Giulia, но не и преди 2014 г.

Click image for larger version

Name:	attachment_ashx-19.jpg
Views:	1
Size:	52.2 Килобайта
ID:	2311393 Click image for larger version

Name:	attachment_ashx-20.jpg
Views:	1
Size:	65.7 Килобайта
ID:	2311394
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Wow.....that looks fantastic
                  Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Много яка,макар че комбито силно ми мяза на Инсиния
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Като се вгледам в седана , в задната врата малко ми прилича на Куатропорте... абе ако излезе така според мен ще се котира добре... пък и СУВ на тая платформа с V6- стак...майко мила
                      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• само дето датата на производство пак е бъдеще необзоримо иначе е много привлекателна
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

• Това е чисто БМВ 5 пипнато на фотошоп.
                          Lexus IS200

Comment

• Това са само упражнения на фотошоп. Хванали са една бяла Жулиетка и са я поразтегнали. Загледайте се внимателно и ще видите детайлите, най- вече фаровете.
                            Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Тая алфа докато стане реалност,няма да е останал бензин по света
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Не ми харесва. 159-та е с доста по-агресивно излъчване от това творение.
                                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                                X